Diensten

Nethome is gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van modulaire sites voor kleine- en middelgrote ondernemingen.

Om een succesvolle online representatie te krijgen, hebt u het volgende nodig:

één of meerdere domeinnamen Nethome adviseert, koopt en beheert al uw domeinnamen en bijhorende e-mail adressen.
plek op een computer met permanente verbinding tot het internet Alle door ons ontwikkelde sites worden gehost op beveiligde servers. Enkel bevoegde techniekers hebben toegang tot uw site.
een layout die werkt in alle courante browsers Hebt u al een huis-ontwerper? Of werkt u liever met één van onze partners? Wij laten u tijdig weten of een ontwerp omgezet kan worden naar een robuuste web-layout en welke aanpassingen daarvoor nodig zouden zijn.
programmacode voor de interactiviteit Voor de meest gevraagde functionaliteiten hebben we robuuste modules klaar liggen waarover u kan beschikken aan een fractie van de kostprijs. Alle bijkomende programmatiewerk wordt aan diezelfde kwaliteitseisen onderworpen.
assistentie als er problemen opduiken Eerst is er de helpdesk, de rest komt bij de webmaster terecht. Geen kostelijke full-time werknemer, maar iemand die u bijstaat op de momenten dat u dat wenst.

Wij houden de structuur en de technologie zo eenvoudig en universeel mogelijk.
Een website is immers een dynamisch geheel en aanpasbaarheid en kwaliteit zijn minstens even belangrijk als flashy kleuren en leuke knopjes. We vertrekken van een eenvoudige en degelijke basistructuur (op basis van XML, CSS en PHP) bestaande uit enkele pagina's.
Mettertijd wijst de gewenste strategie zich vanzelf uit. Zo kan uw site makkelijk met uw bedrijf meegroeien.